Takk for at du er interessert i våre tjenester!

Jeg heter Elis, og det er jeg som står bak Ro&Raff. Da jeg startet Ro & Raff var mitt ønske å kunne endre en bransje som jeg opplevde som litt "satt", til noe mer spennende.

Jeg hadde mål om å gjøre blomster til en større del av den visuelle opplevelsen i bryllup, feiringer og eventer, og å gi flere personer tilgang til eksklusiv design, tilpasset sitt budsjett. Vi jobber hardt for å nå dette målet, en fornøyd kunde etter den andre, og ser frem til en mulighet til å overgå også dine forventninger.

Jeg får ofte spørsmål om hvor ideen om å lage blomsterkroner i kald porselen, kom fra. I en tøff periode etter at min mor gikk bort, lette jeg etter noe som jeg kunne ha glede av og få tankene over på noe annet.

Tilfeldigvis fant jeg noen bilder på internet av noen antikke blomsterkroner fra 1800-tallet, hvor brudene på den tiden benyttet denne type kroner. De mest populære blomstene var Azahar blomster. Jeg forelsket meg fullstendig i disse, og kunne ikke se at det var noen som laget disse blomsterkransene i Norge og for en som ofte lager blomsterdekorasjoner til bryllup, var dette en flott mulighet til å kunne gi den kommende brud noe helt unikt.


BESØK OSS PÅ INSTAGRAM

@roandraff